fbpx

Om Chrost Studio

Chrost Studio er en hyggelig og intim frisørsalon, hvor vi som frisører har stor fokus på at give dig en personlig og professionel behandling. Salonen er fra sommeren 2022 og er beliggende i Aalborg Vestby. Vi hører hjemme i HOUSE OF STYLE’s smukke lokaler, som vi deler med de dygtige piger fra Envy Studio.

Hos Chrost Studio får du altid en unik oplevelse i en afslappet og behagelig atmosfære. Her er altid plads til sjov, smil og hygge. Vi er et ungt og passioneret frisørteam, der altid er på forkant med tidens udvikling, og sætter en ære i at have den tekniske ekspertise som sikre dig den bedste oplevelse - hver gang du besøger os. Vi er specialister inden for balayage, reverse balayage, glossinger og stylinger.

Mangler du inspiration, så kig ind i salonen og få en snak. Vi står klar med råd og vejledning til netop dit hår. Du kan også booke en tid online eller på 28 26 49 40.

 

Cindy (til venstre)

Mit navn er Cindy Chrost - jeg er frisør og indehaver af Chrost Studio. Jeg har speciale i balayage, reverse balayage, brude, og stylinger.

Jeg knuselsker at inspirere mine kunder til at prøve nye ting, og videregive kunderne smarte og nyttige tips til brug derhjemme. Højdepunktet ved mit job, er at hjælpe sine kunder ud af deres comfort-zone og dermed få det bedste frem i dem selv. 
Nogen gange gør vi klogt i at læne os tilbage og lade eksperter gøre sit kram. Det er hvad jeg håber du vil gøre, når du sætter dig i min stol.

Emma (til højre)

Mit navn er Emma og jeg er frisørelev hos Chrost Studio.

Jeg elsker et friskt og personligt look! Og jeg værdsætter at kunne inspirere til at sig ud i både nyt, eller friske det gamle look op.
Det fedeste ved frisørfaget er efter min mening, at hjælpe en kunde med at finde frem til et udtryk som virkelig booster selvtilliden, og at kunden går fra salonen med en god oplevelse.
Bonus: Rygtet siger, at jeg giver byens bedste hovedbundsmassage.

Du finder Chrost Studio på både Instagram og Facebook!

Thrane.nu